Ervaringen

Lees hieronder ervaringen van deelnemers onze trainingen (deze ervaringen zijn afkomstig van de onafhankelijke website Springest.nl):

E.S.
Van Id, Ai en Ps elk een 2-daagse cursus gevolgd bij DWM. Uitzonderlijk goed bevallen. Docent is vakkundig, gestructureerd, houdt het tempo er in en geeft duidelijke uitleg met verhelderende voorbeelden. Je leert veel in korte tijd. De sfeer is ongedwongen en er is ruimte voor humor. Een echte aanrader!
Mariska
Een ervaren professional met didactische kwaliteiten. Helemaal goed dus en zeer pragmatisch en toepasbaar. Bedankt!
Anoniem
ID, AI en PS met veel plezier doorlopen. Na drie trainingen heb je een goede basis om zelf aan de slag te gaan. Goede trainingen!
Jan
Zeer goede ervaring met de cursus van DWM Trainingen. Rob heeft stap voor stap in een rustig tempo het programma doorlopen, zodat je leert wat alle mogelijkheden zijn. Ik heb er veel van geleerd en pas het nu dagelijks toe op mijn werk.
Stefan
Na Illustrator en InDesign mijn 3e cursus bij DWM. En, zoals ook wel verwacht, weer goed. De docent heeft een prettige manier van lesgeven en al met al doe je heel veel in 2 dagen.
Youri
Duidelijk stap voor stap kennismaken met het programma. Iedere stap doorlopen met voobeeldopdrachten. Door de kleine klas veel persoonlijke begeleiding.
Linda
Zeer tevreden. Duidelijke uitleg en veel zelf geoefend. Leuk! Een prima basis om zelf aan de slag te gaan.
Zohreh
Ik heb hele goede ervaring met de Adobe Photoshop training bij DWM.Het waren 2 leerzame en goed verzorgde dagen.
Angelique Klomp
Training is duidelijk, kleine groepjes en hierdoor voldoende aandacht voor iedereen. Rob is een enthousiaste leraar, je persoonlijke vragen komen ook zeker aan bod. Dit is mijn tweede ( ook ID) training bij DWM. Zeker een aanrader !
Mary in 't Ven
De lessen zijn zeer goed te volgen voor iemand die nog nooit met Photoshop gewerkt heeft. Als je de cursus heb afgerond kun je hele leuke dingen maken, je leert veel. De trainer is een leuke man die goed weet zijn tijd te verdelen tussen de cursisten. Rob bedankt!
Noëlle
Goede, duidelijke lessen met begeleiding naar wens. Mijn complimenten. Tevens prima cursus materiaal/naslagwerk bij geleverd.
Anita Jansen
Interessant en leerzaam, Rob maakt je in twee dagen wegwijs in de wereld van Illustrator. Alles wordt in alle rust behandeld. Een aanrader!
Stefan
Ik ben erg tevreden over de cursus en de manier waarop Rob, de docent, dit doet. Rustig, en tegelijk toch veel besproken. Ik heb veel aantekeningen gemaakt en ik merk dat ik daarmee echt een eind kom. Toen ik na de cursus wat mails stuurde met aanvullende vragen werden die heel uitgebreid beantwoord waardoor ik weer verder kon.
Jeannette van Oijen
De lessen bij DWM heb ik ervaren als prettig, deskundig en betaalbaar! De kleinschalige opzet geeft veel ruimte voor uitwisselen van ervaringen en vragen. Ook na de training is Rob niet te beroerd advies te geven. Wat mij betreft een absolute aanrader om snel, vertrouwd en deskundig onderwezen te worden.
Linda Verhoeven
Voordat ik aan de cursus begon had ik nog 0 ervaring met Illustrator en wist totaal niet wat me te wachten stond. Eerst nog getwijfeld om het programma aan te schaffen zonder de cursus te doen maar achteraf erg blij dat ik de cursus heb gedaan. Het is absoluut een goeie basis voor mensen die het programma niet kennen. Het fijne is dat de cursus wordt gegeven met een maximaal aantal cursisten. De uitleg tijdens de curus is kort, helder en duidelijk. Ik had deze cursus nodig voor een nieuwe baan en mocht gelijk aan de slag met het programma. Dankzij deze curus en het gelijk aan de slag gaan met het programma zat ik al snel op hetzelfde niveau als mijn collega's die al vele jaren meer met het programma werkten. Ik heb deze cursus nu een jaar geleden afgerond maar kan nog steeds met vragen terecht bij de persoon die mij deze training heeft gegeven.
Arianne
Zeer nuttige training om het programma goed te begrijpen. Er wordt veel uitleg gegeven met daartussenin oefeningen. Heel handig om eerst iets te zien en daarna zelf te proberen. Ik heb er veel van opgestoken.
Kevin
2 dagen vlogen voorbij! Wat een leuke en inspirerende cursus. De lessen zijn goed opgebouwd. Alles wordt duidelijk, rustig en prettig uitgelegd door trainer Rob. Er was voldoende ruimte voor vragen, en ook na de training mag je Rob bereiken voor vragen. Kortom: een echte aanrader!
Maartje
De training wordt gegeven in kleine groepjes en dat werkt erg prettig werkt. Na de training ken je alle basisbeginselen van InDesign en heb je zin om zelf met dit Adobe programma aan de slag te gaan. De trainer is zeer bedreven en weet op elke InDesign vraag een antwoord. Hierdoor kan hij ook antwoord geven op specifieke vragen (bijvoorbeeld over jouw onderneming of het bedrijf waar je werkt en met InDesign aan de slag gaat). Kortom: een leuke, leerzame en praktische cursus!

Recente deelnemers:

Een kort overzicht van bedrijven die recent een training volgden bij DWM Trainingen: