Meest gestelde vragen

Heb je vragen over onze trainingen of diensten? Grote kans dat deze vragen vaker gesteld zijn. Bekijk daarom hieronder onze meest gestelde vragen:


Wat zijn de lestijden van de trainingen?

Onze vaste trainingen zijn allemaal tweedaags en duren van 9.30 uur tot 16.30 uur.


Moet ik mijn eigen computer meenemen naar de training?

Nee, dat hoeft niet. Je kunt op onze computers werken. Sommige mensen vinden het prettig om op een eigen laptop te werken om al gelijk aantekeningen te maken en de computer juist in te stellen. Dat mag ook, als je het even van tevoren aangeeft.

[/toggle]

Wat is BTW vrijgesteld?

DWM Trainingen is een erkende, bij het CRKBO geregistreerde, cursusinstelling zoals aangegeven in de Europese BTW-richtlijn. Door deze registratie zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW.
Dit betekent dat alle prijzen die op onze website staan nooit verhoogd zullen worden met 21% btw en dat het bedrag dat je ziet dus de volledige prijs is.
Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Er staan op dit moment geen trainingen in mijn omgeving gepland. Is dit binnenkort wel het geval?

Wij plannen de cursussen meestal om en om in. Meestal zit er tussen de 1,5 à 2 maanden tussen elke nieuwe training (dus elke 1,5 maand wordt Photoshop gegeven, elke 1,5 maand InDesign, etc.). Wij proberen zoveel mogelijk te wisselen met de verschillende locaties. Vragen over de volgende training? Neem gerust even contact met ons op.


Wat krijg ik bij de cursus?

Je krijgt een klassikale cursus in een kleine groep. De docent vertelt het één en ander, daarna ga je zelf aan de slag met het cursusmateriaal. Daarna legt de docent weer wat uit en ga je weer aan de slag.

Bij de training krijg je verder een officieel Adobe cursusboek met lesmateriaal zodat je thuis ook kunt oefenen. Verder kun je werken op onze computers (maar mag ook een eigen laptop meenemen), krijgt je pen en papier om aantekeningen te maken, onbeperkt koffie en thee en kunt je aanschuiven bij een uitgebreide lunch.


Is een bedrijfs- of privé-training mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Meestal is een op-maat-training het interessantst als je deelneemt met 3 personen of meer. Beneden dat aantal is het vaak voordeliger om mee te doen met een reguliere training.


Voor sommige training wordt alleen een in company training aangeboden. Gaan jullie die ook vast aanbieden?

Dat is altijd mogelijk. Als je interesse hebt in een cursus op onze vaste locaties of bij jouw bedrijf dan kan die ingepland worden bij voldoende deelnemers (vanaf 3 personen)

[/toggle]

Ik heb mij ingeschreven voor een training maar heb nog geen definitieve bevestiging en factuur ontvangen

Wij proberen altijd zo snel mogelijk de bevestigingsbrieven en factuur per mail te versturen. Soms duurt dat iets langer omdat er soms pas een paar weken van tevoren voldoende aanmeldingen binnen krijgen. Als je twijfelt of je aanmelding goed is aangekomen, neem dan gerust even contact met ons op.