DWM Trainingen volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus en houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. In de huidige situatie hebben we er daarom voor gekozen om alle trainingen tot 1 juni te annuleren. Na 2 juni gaan alle trainingen weer van start.

Laatste update: 20-5-2020
Alle trainingen kunnen vanaf 2 juni weer van start gaan. Uiteraard met gepaste maatregelen, zoals 1,5 meter afstand tussen cursisten en extra check vooraf. De deelnemende cursisten zijn inmiddels op de hoogte gebracht. We hebben er weer zin in!

Laatste update: 21-4-2020
De coronamaatregelen zijn verlengd tot 20 mei. Daarom zijn alle trainingen tot die datum ook verplaatst naar latere datums. De cursisten zijn hierover inmiddels ingelicht.

Als je je nu inschrijft voor een training mag je natuurlijk altijd kosteloos verplaatsen naar een later tijdstip, mochten de coronamaatregelen op een later tijdstip verder verlengd worden.

Laatste update: 15-3-2020

Omdat zowel scholen als horeca de komende weken dichtgaan hebben we ervoor gekozen om ook de trainingen van DWM Trainingen in ieder geval tot 6 april te verplaatsen naar een later tijdstip. Alle deelnemers zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. Vooralsnog gaan de trainingen na 6 april nog wel door, maar, uiteraard is dit afhankelijk van hoe de situatie tegen die tijd is. Alle deelnemers worden tijdig ingelicht.

Laatste update: 13-3-2020

Gisteren is er in een persconferentie van premier Rutte en het RIVM aangekondigd dat evenementen met meer dan 100 personen moeten worden afgelast. 

Aangezien de groepsgrootte van de cursussen en trainingen van DWM Trainingen ver onder de nieuwe ingestelde norm van 100 personen ligt, heeft deze nieuwe maatregel geen consequenties voor de doorgang van de cursussen en trainingen.

Dit betekent voor de trainingen het volgende:

“Voor nu zullen alle trainingen en opleidingen doorgaan zoals gepland totdat anders wordt bericht.”

Graag wijzen we je op de volgende hygiënevoorschriften die op de website van het RIVM staan vermeld:

Wat kan ik doen om verspreiding van het nieuwe Coronavirus te voorkomen?
De belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Het zijn: 

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Meer informatie
Voor verdere informatie verwijzen we naar de volgende website: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus