Informatie over onze locaties

Gemiddeld elke anderhalve maand verzorgen wij trainingen op onze vaste locaties in Breda en Eindhoven. Naast deze locaties worden ook trainingen verzorgd in Middelburg en Maastricht. Ook zijn (bedrijfs)trainingen op locatie mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Locaties

Locatie Breda

Trainingen in Breda worden gegeven in Bouw en Techniek Centrum Breda. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft voldoende gratis parkeerplaats. Adres Bouw en Techniek Centrum Breda Biesdonkweg 31 4826 KS Breda
Bouw en Techniek Centrum Breda

Locatie Eindhoven (Veldhoven)

Trainingen in Eindhoven worden gegeven in het Koningshof Conferentiecentrum. De locatie is zeer goed met het openbaar vervoer bereikbaar en heeft meer dan voldoende (gratis) parkeerplaats Adres Koningshof Conferentiecentrum Locht 117 5504 RM Veldhoven (Eindhoven)
nh_koningshof

In company training

Het is ook mogelijk om een in company training aan te vragen. DWM Trainingen verzorgt dan een training bij jou op locatie, of regelt een andere trainingsruimte in de buurt van je bedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Informatie aanvragenNeem contact op voor in company mogelijkheden

in_company_training