Adobe Trainingen

In deze Adobe trainingen leer je op een snelle en creatieve manier werken met Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects of Premiere Pro, waarna je direct zelfstandig aan de slag kunt met deze programma’s. Ben je op zoek naar een leuke, creatieve Adobe training waarin je snel leert werken met Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects of Premiere Pro in een kleine groep, waarna je direct zelfstandig aan de slag kunt met deze programma’s? Bekijk dan hieronder het volledige cursusaanbod. De meeste trainingen duren twee dagen en worden verzorgd in Breda door een Adobe Certified Instructor. Wil je meerdere trainingen combineren? Dan krijg je 10% combinatievoordeel op de tweede en volgende trainingen. Ook incompany-trainingen zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Alvast veel plezier met het volgen van een training!

Adobe Photoshop cursus

Photoshop cursus

Foto’s bewerken, social media-afbeeldingen maken, retoucheren, personen vrijstaand maken… In deze creatieve Photoshop-cursus leer je in twee dagen de belangrijkste en meest gebruikte functies van Adobe Photoshop, zodat je na deze training direct zelfstandig aan de slag kunt met dit programma.

Informatie en trainingsdata Photoshop

 
Adobe InDesign cursus

InDesign cursus

In deze tweedaagse training leer je om zelf advertenties, flyers, brochures, visitekaartjes en ander DTP-werk te ontwerpen voor on- en offline. Je leert de belangrijkste en meest gebruikte functies van Adobe InDesign, zodat je na deze training direct zelfstandig aan de slag kunt met dit programma.

Informatie en trainingsdata InDesign

 
Adobe Illustrator cursus

Illustrator cursus

Wil je leren om iconen, infographics en ander grafisch (vector)artwork te ontwerpen voor on- en offline? In deze creatieve Adobe Illustrator-cursus leer je in twee dagen de belangrijkste en meest gebruikte functies van dit programma, zodat je na deze training direct zelfstandig aan de slag kunt.

Informatie en trainingsdata Illustrator

 
Adobe After Effects Cursus

After Effects cursus

Wil je leren om creatieve animaties te maken of special effects toe te voegen aan bestaand videomateriaal? In twee dagen leer je aan de hand van praktische oefeningen de belangrijkste en meest gebruikte functies, zodat je na deze training zelf van start kunt met dit uitgebreide programma. Voor deze training After Effects is het wel belangrijk dat je minimaal basiskennis van Adobe Photoshop en/of Illustrator hebt.

Informatie en trainingsdata After Effects

 
Adobe Premiere Pro cursus

Premiere Pro cursus

Wil je video’s op een professionele manier leren monteren tot een video die een verhaal en/of boodschap krachtig vertelt? In Premiere Pro kun je al snel een mooie montage maken, aangevuld met afbeeldingen, titels, effecten etc.. Dit leer je al in een ééndaagse Premiere Pro cursus.

Informatie en trainingsdata Premiere Pro